Sjoukje Drenth Bruintjes

Sjoukje Drenth Bruintjes in haar Counseling en Consultancy Praktijk, de verschillende disciplines van de praktijk, hulpmogelijkheden, consulten, CV: studies, diploma ‘s, cursussen, werkervaring, presentaties, publicaties, motivaties, doelstellingen, werkwijze e.a.

De locatie van de praktijk

De Counseling en Consultancy Praktijk van Sjoukje Drenth Bruintjes is gevestigd op een prachtige locatie in de gemeente Pekela.

Counseling & Coaching

Counseling/coaching omvat hulpverlening, begeleiding van mensen die zich geen raad weten met bepaalde situaties en gevoelens. Denk aan b.v. stress, relatieproblemen, rouw en verlies, eenzaamheid, ziekte, maar ook aan schoolcounseling en bedrijfscounseling. M.b.v. counseling en coaching begeleidt Sjoukje Drenth mensen naar beter vaarwater.

Exitcounseling

"Sektarisch getinte structuren zijn structuren die kritisch denkende mensen vogelvrij verklaren. In dat geval kun je als kritisch denker maar op 1 manier reageren: Blijven vliegen!". Middels exitcounseling maak ik mensen los van de mogelijke impact van destructieve controletechnieken ( hersenspoelen), sektes en loverboys. Sjoukje Drenth Bruintjes

Sportconsultancy en Sportcounseling

Als personal mental coach begeleid ik mensen individueel bij het sporten en bewegen. Zowel recreatieve sporters als topsporters kunnen in mijn praktijk terecht.

Workshops, Lezingen en Trainingen

Lezingen, workshops, in-company trainingen, themamiddagen en projectmatige lessen/colleges omtrent de verschillende disciplines van Counseling en Consultancy Praktijk Sjoukje Drenth Bruintjes

Over de mogelijkheden in de praktijk


Ontstaan van de praktijk