'; Personal Mental Coach - coaching, support - Sjoukje Drenth Bruintjes Creative Counseling

Personal Mental Coach

Personal Mental Coach

Kijk ook eens naar de video introductie van de lezing/workshop/training: Loverboys: Het is OVER boys! van Sjoukje Drenth Bruintjes:

Support

Voor mensen die niet specifiek gebukt gaan onder ernstige problemen, maar wel behoefte hebben aan een klankbord en/of mentale ondersteuning kan ik als personal mental coach veel betekenen.

Als personal coach begeleid ik mensen individueel bij het sporten en bewegen. Zowel recreatieve sporters als topsporters kunnen in mijn praktijk terecht.

Clienten

Op het ogenblik maken met name mensen met een verantwoordelijke baan/positie, topsporters en ook artiesten met een nationale en internationale loopbaan, gebruik van deze mogelijkheid van persoonlijke support vanuit mijn praktijk.

Echter wil ik wel graag benadrukken dat iedereen die, om welke reden dan ook, tijdelijk of langer behoefte heeft aan deskundige support, natuurlijk bij mij terecht kan.

De begeleiding/support/ondersteuning kan via consulten in mijn praktijk, per e-mail, per telefoon, via internet(chat en video), huisbezoek in de regio en mengvormen van alle mogelijkheden.

Personal Mental Coach

Uit bovenstaande blijkt al wel, dat die persoonlijke support zowel in de sport-en bewegings-hoek kan zitten als op het andere terrein van psychische ondersteuning of zelfs een combinatie van de verschillende velden. De combinatie is natuurlijk de uitwerking van het “Mensana in corpore sano”(= een gezonde geest in een gezond lichaam)

De meerwaarde van de combinatie van mijn brede opleding zowel op counseling-coaching-terrein als op sport-en bewegingsterrein biedt duidelijk veel mogelijkheden voor iedereen.

Tot zover een korte impressie van mijn rol als personal mental coach en personal trainer

Voor meer info kunt u me natuurlijk bellen: 06-55168867

Of mailen: counselingpraktijk@planet.nl 

Comments are closed.