Rust-en Ruimte-Therapie

Rust-en Ruimte-Therapie

Stress counseling

  • Relatie counseling
  • Rouw-en verliesverwerking
  • Hartcoherentie oefeningen
  • Dans en bewegen
  • expressie
  • Rust
  • Ruimte
  • Meerdaags mogelijk
  • Aangepast aan uw wensen en hulpvraagEen unieke aanpak van

  • stress-en relatie-problematiek,
  • rouw-en verliesverwerking etc.
  • Een programma o.b.v.
   • combinatie van kennis
   • bewegen en counselenHierboven staan ze: de mogelijke ingrediënten van Rust en Ruimte Therapie in mijn praktijk. U hoeft niet voor alle ingrediënten tegelijk te kiezen. Maak de keuze die bij u past: Heeft u problemen in uw relatie met uw partner of problemen in de relatie met kinderen, ouders, vrienden of andere familie, dan kunt u een passend traject van mij verwachten. Heeft u een dierbaar mens verloren, dan kunt u bij mij aankloppen. Voor dans en ontspanningsoefeningen bent u bij mij aan het goede adres. Mijn jarenlange ervaring als lerares lichamelijke opvoeding en dans in combinatie met mijn kennis en ervaring als counselor/ coach, garanderen een prachtige beleving waar u veel aan zult hebben in uw leven. Muziek en bewegen zullen een centrale rol spelen in de aanpak van stress en andere storende emoties in uw leven. En dat alles in de rust en ruimte die mijn praktijklocatie te bieden heeft. Voor grote groepen zullen we uit moeten wijken naar een andere locatie, niet ver van de praktijklocatie.

Het is niet noodzakelijk om hiervan een meerdaags evenement te maken. U kunt ook bij mij in de praktijk terecht voor een uur of een half uur consult op per week.

Andere Activiteiten in de spotlights:

Workshop/Interactieve Lezing over loverboys:
Loverboys: Het is “over” boys!
Een workshop van Sjoukje Drenth Bruintjes voor iedereen die zich voor dit onderwerp interesseert en op nader te bepalen datum en locatie.

Aanmelden? Bel 06-55168867 of mail: counselingpraktijk@planet.nl

Workshop/ Interactieve Lezing: Brainwash is geen fictie! Brainwash bestaat!
Een workshop van Sjoukje Drenth op nader te bepalen datum en locatie
Aanmelden? Bel 06-55168867 of mail: counselingpraktijk@planet.nl

Workshop: Loverboys: Het is OVER boys!

Met name als exitcounseler en deskundige op het gebied van de werking, impact en ondermijning van destructieve controletechnieken geniet Sjoukje Drenth landelijke bekendheid. Haar aanpak van loverboys problematiek is gebaseerd op die deskundigheid en ervaring.
Haar resultaatgerichte aanpak als hulpverlener is bijzonder en heeft op velen (zowel slachtoffers en hun dierbaren als hulpverleners, zedenpolitie, psychologen, orthopedagogen e.a.) die er inmiddels kennis mee hebben gemaakt inspirerend gewerkt.
Sjoukje drenth nam als spreker deel aan congressen van Medilex, Stichting Stade, pretty Woman en de ICSA. Daarnaast houdt zij op verzoek regelmatig workshops op middelbare scholen en voor studenten.

De workshop Loverboys: Het is OVER boys! zal plaatsvinden op:

  • Nader te bepalen datum en locatie:
  • Kosten: 60,00 euro p.p.(koffie,thee en koek incl.)
  • Studententarief: euro 40,00

Opgeven als deelnemer kan:

Af en toe biedt Sjoukje zelf een workshop aan in haar praktijk of op locatie.

De aanmelding is compleet zodra u zich heeft aangemeld via een van onderstaande mogelijkheden en de deelnamekosten heeft overgemaakt op:

Bankrekening: NL37 INGB 0004 6824 17

ten name van Creative Counseling

te Oude Pekela

Meer inhoudelijke informatie: loverboys workshop Mocht u eerst meer informatie wensen over deze workshop, neem dan gerust contact op via: 06-55168867 of
Mail uw vragen via email: counselingpraktijk@planet.nl

 

Workshop Brainwash is geen fictie! Brainwash bestaat!

Een workshop/interactieve lezing van exitcounselor Sjoukje Drenth Bruintjes over de mogelijke impact van destructieve controletechnieken ( hersenspoelen) op iemands identiteit, zijn of haar sociale omgeving en de mogelijke gevaren ervan voor de samenleving. Daarnaast worden de Do´s en Don´t´s in de benadering van het slachtoffer en zijn/haar sociale omgeving besproken en wat je nog meer kunt ondernemen om de mogelijke effecten van destructieve controletechnieken tegen te gaan.

Destructieve controletechnieken (brainwashing/hersenspoelen)bestaan uit een aantal psychologische trucs, waarmee  iemands identiteit/attitude veranderd kan worden. Brainwash knaagt ongemerkt aan iemands zelfbeschikkingrecht en vrije wil.

Sjoukje Drenth Bruintjes is een van de weinige exitcounselors in Europa. Zij verleent met succes hulp aan slachtoffers van brainwash/hersenspoelen (o.a. sekte- en loverboy slachtoffers) d.m.v. een op dit probleem toegespitste methode van hulp: exitcounseling en geeft inspirerende workshops op dit terrein aan slachtoffers, hun dierbaren, hulpverleners,politie, leerkrachten, studenten, scholieren e.a.

U kunt de lezing/workshop aanvragen voor uw organisatie. U kunt zich ook aanmelden voor deze lezing/workshop die georganiseerd wordt door Sjoukje Drenth Bruintjes zelf.

De workshop Brainwash is geen fictie! Brainwash bestaat!, zal plaatsvinden op:

  • Nader te bepalen datum en locatie:
  • Kosten: 60,00 euro p.p.(koffie,thee en koek incl.)
  • Studententarief: euro 40,00

Opgeven als deelnemer kan:

U kunt zich aanmelden als belangstellende. De aanmelding is compleet zodra u zich, na het horen van de definitieve datum, heeft aangemeld via een van bovenstaande mogelijkheden en de deelnamekosten heeft overgemaakt op:

Bankrekening: NL37 INGB 0004 6824 17

ten name van Creative Counseling

te Oude Pekela

Wenst u eerst meer informatie, neem dan gerust contact op via: 06-55168867 of mail uw vragen naar: counselingpraktijk@planet.nl

Comments are closed.