Online consulten bij Sjoukje Drenth Bruintjes

Skype-consult bij Sjoukje Drenth Bruintjes

Sjoukje Drenth Bruintjes biedt haar consulten ook online aan. Telefonisch contact en contact via mail zijn de ondersteunende vormen bij consulten via skype.

U kunt dus een afspraak maken voor een consult via skype, wanneer u een van de volgende hulpvragen heeft:

Zowel kinderen, jeugdigen als volwassenen en ouderen kunnen voor hulp terecht bij Sjoukje Drenth Bruintjes.

Het is mogelijk om lezingen, trainingen en workshops van Sjoukje Drenth Bruintjes online te organiseren voor u, uw bedrijf of instelling. Voor informatie en nadere afstemming kunt u een mail sturen naar [email protected]. Bellen kan ook: 06 55168867

Hoe krijgt u een consult met Sjoukje Drenth Bruintjes via de SKYPE

1)  U vraagt een skype consult via telefoon: 06 55168867 of mail: [email protected] aan. Wanneer u van mij een voorstel heeft gehad en het voorstel is akkoord, dan volgt het installeren van skype op uw computer wanneer u skype nog niet op uw computer heeft.

2) U kunt de gratis versie van skype op uw computer downloaden en vervolgens installeren. Kijkt u daarvoor op: skype, te vinden via google.

3) Wanneer u skype hebt geinstalleerd, kunt u middels het vakje: “zoeken naar skypegebruikers “de verbindingsmogelijkheid met mij vinden door mijn skypenaam in te vullen: creativecounseling.

4) U doet vervolgens een verzoek aan mij om u toe te voegen toe aan mijn skype-account.

Gezondheid gaat immers voor alles!

Normaliter werkt Sjoukje Drenth Bruintjes met haar clienten in haar praktijk. Het professionele contact laten beginnen “met het geven van de hand”, heeft de voorkeur. Echter, er kunnen situaties zijn, waarin dat live-contact in de praktijk niet mogelijk is. Het rondzwervende coronavirus is een van de redenen. Maar het kan ook voorkomen dat andere gezondheidsredenen roet in het eten gooien. Bijvoorbeeld omdat het reizen naar de praktijk voor client in dat geval teveel bemoeilijkt wordt door de impact van gezondheidsproblematiek. Zo zijn er meer redenen denkbaar.

U kunt bij Sjoukje Drenth Bruintjes terecht voor een online consult, bijvoorbeeld via skype.

Wenst u een consult bij Sjoukje? Bel haar dan via 06 55168867 of mail: [email protected]

Voor meer over het standpunt van Sjoukje Drenth Bruintjes over gebeurtenissen betreffende het coronavirus: Sjoukje Drenth Bruintjes vindt Covid19 een serieuze bedreiging van de gezondheid