E-Mail consult

Wat is e-mail consult?

Met behulp van de verschillende methodes van hulp en advies in mijn praktijk iemand, die daar behoefte aan heeft, te helpen een probleem op te lossen of te begeleiden in het vinden van een betere weg om met dat probleem om te gaan”.

Mail consult geeft de cliënt de fantastische mogelijkheid om hetgeen hij/zij allemaal ervaart in zijn/haar probleemsituatie, op te schrijven. Schrijven is een goed middel voor verwerking en ordening van emoties bijvoorbeeld. Bovendien hoeven geen reistijd en reiskosten te worden gemaakt.

De cliënt kan niet alleen van zich af schrijven. Het geschreven wordt ook nog gelezen door iemand die haar kennis en vaardigheden zal gebruiken om in haareactie erop de cliënt op weg te helpen naar meer voldoening in zijn/haar situatie.

Voor alle hulp en advies mogelijkheden, verwijs ik graag naar de hulpwijzer: HulpWijzer

Werkwijze

Ik ben per mail bereikbaar: [email protected]

Indien u contact met mij wilt, kunt u dat doen door mij een mailtje te sturen. Ik zal daarop reageren. Indien u voldoende vertrouwen heeft en besluit om met mij, als zijnde uw counselor/coach, in zee te gaan, dan is de werkwijze als volgt:

U kunt mij, voor een vast bedrag per maand, zoveel mailen als u wilt. Ik zal de informatie verzamelen, erover nadenken en 3 maal per maand reageren op uw mail met als doel u te helpen met uw probleem.

Kosten/ Betalingswijze

De kosten: 90 euro per maand, dient u voorafgaand aan de start van de mailconsult, te voldoen. Voor meer hierover, lees ook op de pagina Tarieven

Enkele opmerkingen over het contact : 

  1. Misverstanden zijn altijd mogelijk
  1. Garanties kan ik niet geven
  1. Ik zal wel mijn uiterste best voor u doen met de kennis en vaardigheden die ik bezit.
  1. U houdt zelf het heft in handen. U bepaalt zelf of u verder wilt gaan met counselen.