Workshop: Brainwash is geen fictie!  Brainwash bestaat!

Brainwash bestaat!

Een workshop/ interactieve lezing/ training van exitcounselor Sjoukje Drenth Bruintjes over de mogelijke impact van destructieve controletechnieken op iemands identiteit, zijn of haar sociale omgeving en de mogelijke gevaren ervan voor de samenleving. Daarnaast worden de Do´s en Don´t´s in de benadering van het slachtoffer en zijn/haar sociale omgeving besproken en wat je nog meer kunt ondernemen om de mogelijke effecten van destructieve controletechnieken tegen te gaan.

Destructieve controletechnieken (brainwashing/hersenspoelen) bestaan uit een aantal psychologische trucs, waarmee  iemands identiteit/attitude veranderd kan worden. Brainwash knaagt ongemerkt aan iemands zelfbeschikkingrecht en vrije wil.

Sjoukje Drenth Bruintjes is een van de weinige exitcounselors in Europa. Zij verleent met succes hulp aan slachtoffers van brainwash/hersenspoelen (o.a. slachtoffers van sekten, slachtoffers van loverboys en slachtoffers van huiselijk geweld ) en geeft inspirerende workshops op dit terrein aan slachtoffers, hun dierbaren, hulpverleners, politie, leerkrachten, studenten, scholieren e.a.

U kunt de lezing/workshop aanvragen voor uw organisatie. U kunt zich ook aanmelden voor deze lezing/workshop die georganiseerd wordt door Sjoukje Drenth Bruintjes zelf.

De workshop Brainwash is geen fictie! Brainwash bestaat!, zal plaatsvinden op:

  • Nader te bepalen datum en locatie:
  • Kosten: 60,00 euro p.p.(koffie,thee en koek incl.)
  • Studententarief: euro 40,00

Opgeven als deelnemer of belangstellende kan:

  • Via een de E-mail: [email protected]
  • Per telefoon: 06-55168867  (op werkdagen tussen 11.00 en 17.00 uur)

U kunt zich aanmelden als belangstellende. De aanmelding is compleet zodra u zich, na het horen van de definitieve datum, heeft aangemeld via een van bovenstaande mogelijkheden en de deelnamekosten heeft overgemaakt op: Postbank: 4682417 t.n.v. Creative Counseling te Oude Pekela

Wenst u eerst meer informatie, neem dan gerust contact op via: 06-55168867 of mail uw vragen naar: [email protected]

!!!!Workshop als in company training of als preventieles op school kan ook! Vraag gerust naar de mogelijkheden: 0655168867/ [email protected]

Waves, de dichtbundel van Sjoukje Drenth over de mogelijke impact van destructieve controletechnieken op een vriendschap(autobiografisch) heeft succes en is ook nu nog voor u verkrijgbaar!

Meer weten over lezingen aanvragen? Boekje Waves bestellen?: Bel 06-55168867 of mail naar [email protected]