Sjoukje Drenth Bruintjes vertelt op radio over hersenspoelen

Sjoukje Drenth Bruintjes op Radio Noord van RTV Noord

Interview met exitcounselor Sjoukje Drenth Bruintjes naar aanleiding van berichten in de media over problematiek die in die verschillende berichten worden toegeschreven aan problematiek omtrent River of Glory. Het betreft een rechtszaak tegen iemand die een meisje van 3 jaar vast zou hebben gehouden en vervolgens een politieagent gebeten zou hebben toen de agent het meisje mee wilde nemen. Er is een taakstraf opgelegd in deze zaak.

Sjoukje Drenth Bruintjes legt in dit interview uit wat destructieve controletechnieken zijn en ligt en tipje van de sluier over haar methode van hulp aan slachtoffers van hersenspoelen/ destructieve controletechnieken. Ook vertelt ze over de bron van haar drive om als exitcounselor aan de slag te gaan in Nederland.

De praktijk van Sjoukje bestaat sinds januari 2015 10 jaar. Meer informatie is te vinden op haar websites:

www.sektehulp.nl  www.counselingpraktijk.nl  www.slachtofferloverboys.nl

Sjoukje is verder te bereiken via mail: [email protected] of bel: 0655168867.

Luister hier naar het radio interview met Sjoukje Drenth Bruintjes:

Sjoukje Drenth Bruintjes over sektes en hersenspoelen op radio Noord van RTV Noord

 

* Een mooi radio interview. Hetgeen door RTV Noord wordt gezegd buiten het interview zelf, is niet door mij bedacht en valt onder de verantwoordelijkheid van RTV Noord. Ook is helaas hetgeen hierover op de websites van RTV Noord en Omroep Gelderland is geschreven niet conform de genuanceerde formuleringen van Sjoukje Drenth Bruintjes. Sjoukje distantieert zich dan ook van betreffende schriftelijke weergaves op genoemde websites.