Video consult via skype

Het skype consult

bij Sjoukje Drenth Bruintjes

Video consult via skype

Hulpverlening middels:

  • Chat
  • Internettelefoon
  • Video(web-cam)

Behalve de reguliere communicatiekanalen voor een consult in mijn praktijk, zoals:

  • Face-to-face in de praktijk(zie praktijkadressen onderaan deze pagina)
  • Per e-mail([email protected])
  • Per telefoon(06-55168867, voor telefonische consulten is een vaste lijn beschikbaar die u na een afspraak te hebben gemaakt via de centrale lijn bekend wordt gemaakt)

kunt u in mijn praktijk dus prima gebruik maken van de internet-chat-telefoon-en video-mogelijkheden voor een consult.

Skype biedt daartoe in mijn praktijk de beste mogelijkheden.

Hoe krijgt u contact met mij via de SKYPE:

1)  U vraagt en skype consult via telefoon: 06 55168867 of mail: [email protected] aan. Wanneer u van mij een voorstel heeft gehad en het voorstel is akkoord, dan volgt het installeren van skype op uw computer wanneer u skype nog niet op uw computer heeft.

2) U kunt de gratis versie van skype op uw computer downloaden en vervolgens installeren. Kijkt u daarvoor op: skype, te vinden via google.

3) Wanneer u skype hebt geinstalleerd, kunt u middels het vakje: “zoeken naar skypegebruikers “de verbindingsmogelijkheid met mij vinden door mijn skypenaam in te vullen: creativecounseling.

4) U doet vervolgens een verzoek aan mij om u toe te voegen toe aan mijn skype-account

Niet alle problematiek is even geschikt voor een “consult via  skype”. Mijn voorkeur gaat uit naar een consult in mijn praktijk. Zeker de eerste keer: “De professionele relatie beginnen met het geven van de hand”.

Woont u wat ver van mijn praktijk, bent u wegens gezondheidsredenen of gebrekkig vervoer niet bij machte om naar mijn praktijk te komen, dan is een consult via skype een mogelijkheid.

Tijdens de coronacrisis zijn alle consulten in mijn praktijk online via skype, andere online mogelijkheden of per telefoon.

Gezondheid gaat immers voor alles!