Chat consult

Chatten als mogelijkheid voor contact met Sjoukje Drenth Bruintjes

Chatten met:

  • een exit-counseler over sekteproblematiek, loverboysproblematiek e.d.?
  • een counselor over stress, relatieproblemen, , rouwproblematiek, problemen op school of op het werk e.d.
  • een mental coach?
  • een psycho-sociaal hulpverlener?
  • een personal trainer?
  • Of wenst u een oriënterende chat met een sportconsultant?
  • Of wilt u middels een oriënterende chat een spreker op uw congres/conferentie m.b.t. sekte problematiek, loverboys, exitcounseling, coaching of sport/bewegen en lichamelijke opvoeding vinden?
  • chatten met Sjoukje Drenth bruintjes dus:

Dat kan:

Eerst een afspraak maken via [email protected]  of per tel: 06-55168867.

Vervolgens verzoeken om toegevoegd te worden aan de contacten van Sjoukje Drenth Bruintjes.
Haar skypeadres is: creativecounseling.

Social Media:

Utube kanaal Freedom van Sjoukje Drenth Bruintjes

Hier kunt u video en radio opnames volgen van Sjoukje Drenth Bruintjes. Ook kunt u abonnee worden en zo goed op de hoogte blijven van de momenten waarop Sjoukje Drenth bruintjes in de tv en radio media te zien of horen was.

Facebook

Sjoukje Drenth Bruintjes is ook via facebook te vinden. Hier post ze bijzondere zaken m.b.t. de disciplines van haar praktijk. Voor vrienden zijn ook prive momenten van Sjoukje te zien. Voor een inhoudelijk gesprek over uw problematiek, kunt u niet op het prikbord van de facebook van Sjoukje terecht kunt. U dient dan een afspraak voor een consult te maken via [email protected]  of tel: 06-55168867.

Facebook van de praktijk van Sjoukje Drenth Bruintjes

Dit is de praktijk facebook van de praktijk van Sjoukje Drenth Bruintjes. U kunt daar terecht voor nieuwtjes aangaande de praktijk en actualiteiten in de gezondheidszorg.

Linkedin

Via linkedin kunt u ook informatie vinden over en contact worden van Sjoukje Drenth Bruintjes. Ook hier geldt, dat voor een inhoudeijk gesprek over eventuele problematiek, telefonisch of email contact opgenomen moet worden voor een consult.

Twitter

Hier zijn Sjoukje’s tweets te vinden.

Whatsapp

Whatsapp is bij hoge uitzondering te gebruiken voor de cliënten van de praktijk. Echter, ook hier is het niet de bedoeling om via whatsapp een consult te doen. Daar leent whatsapp zich onvoldoende voor. U kunt een afspraak maken voor een consult. Bent u nog niet client in de praktijk van Sjoukje Drenth Bruintjes, dan kunt u niet met Sjoukje whatsappen. Stuur gerust een mail: [email protected] Bellen kan ook: 0655168867.